Uk Ru
Вхід
0
Каталог

Пряні трави

Щавель (100г) Щавель (100г)
30.00 грн
Шпинат (100г) Шпинат (100г)
30.00 грн
Фенхель Імпорт (1 кг) Фенхель Імпорт (1 кг)
180.00 грн
Кріп (100г) Кріп (100г)
30.00 грн
Тимьян Ізраїль (50г) Тимьян Ізраїль (50г)
35.00 грн
Тархун Ізраїль (50г) Тархун Ізраїль (50г)
60.00 грн
Тархун (50 г) Тархун (50 г)
20.00 грн
Стебло селери (1 кг) Стебло селери (1 кг)
130.00 грн
Рукола (100г) Рукола (100г)
40.00 грн
Розмарин Ізраїль (50г) Розмарин Ізраїль (50г)
25.00 грн
Петрушка (100г) Петрушка (100г)
30.00 грн
М'ята (50г) М'ята (50г)
25.00 грн
Кінза (100г) Кінза (100г)
45.00 грн
Базилік Ізраїль (50г) Базилік Ізраїль (50г)
50.00 грн

Переглянуті товари

Немає переглянутих товарів.

Пряні трави – особливі ноти в кулінарних композиціях

У кулінарії пряні трави використовували завжди — у стародавніх рецептах зустрічаються ароматні приправи. Запашні трави здатні прикрасити страву, додати смакові ноти, надати аромату або приховати непотрібний присмак.

В інтернет-магазині OtValentiny купити зелень можна в один клік.

Які пряні трави купити для справ і напоїв?

  • Базилік: Італійська трава з приголомшливим ароматом. Використовують для салатів, піци, гарячих м'ясних страв, лимонадів.
  • Кінза: специфічна зелень східної кухні. Додають в маринади для м'яса та риби, салати, гострі супи.
  • Щавель: Має кислоту, додавати потрібно в помірній кількості. Традиційно кладуть у перші страви.
  • Шпинат: скарбниця заліза та вітаміну С. Хороший у салатах, випічці, поєднується з гарнірами.
  • Кріп: Класична спеція української кухні – зустрічається у маринадах, розсолах, салатах, гарячих стравах.
  • Селера: Дієтичний продукт для рибних супів, овочевих рагу та коктейлів.