Пряні трави – особливі ноти в кулінарних композиціях
У кулінарії пряні трави використовували завжди — у стародавніх рецептах зустрічаються ароматні приправи. Запашні трави здатні прикрасити страву, додати смакові ноти, надати аромату або приховати непотрібний присмак.
В інтернет-магазині OtValentiny купити зелень можна в один клік.
Які пряні трави купити для справ і напоїв?
- Базилік: Італійська трава з приголомшливим ароматом. Використовують для салатів, піци, гарячих м'ясних страв, лимонадів.
- Кінза: специфічна зелень східної кухні. Додають в маринади для м'яса та риби, салати, гострі супи.
- Щавель: Має кислоту, додавати потрібно в помірній кількості. Традиційно кладуть у перші страви.
- Шпинат: скарбниця заліза та вітаміну С. Хороший у салатах, випічці, поєднується з гарнірами.
- Кріп: Класична спеція української кухні – зустрічається у маринадах, розсолах, салатах, гарячих стравах.
- Селера: Дієтичний продукт для рибних супів, овочевих рагу та коктейлів.